BATIL 2 24 ŞUBATTA SİNEMALARDA
Haber
16 Şubat 2023 - Perşembe 13:24
 
BATIL 2 24 ŞUBATTA SİNEMALARDA
Başarı asla tesadüf değildir. Çoğu insan başarıya ulaşmak için yapması gereken ilk işin harekete geçmek olduğunu bilmez. Hayaller kurar fakat bu hayalin vücut bulması için bir kıvılcım bekler. Oysa ki başarıya ulaşan insanların hikayelerine bakıldığında görürüz ki bu kıvılcım aslında inançtır.
KÜLTÜR Haberi
BATIL 2 24 ŞUBATTA SİNEMALARDA

Başarı asla tesadüf değildir.

Çoğu insan başarıya ulaşmak için yapması gereken ilk işin harekete geçmek olduğunu bilmez. Hayaller kurar fakat bu hayalin vücut bulması için bir kıvılcım bekler. Oysa ki başarıya ulaşan insanların hikayelerine bakıldığında görürüz ki bu kıvılcım aslında inançtır.

Bulut Film Medya Prodüksiyon sahibi ve yapımcısı Emre Bulut’un yaptığı da tam olarak budur. Emre Bulut yaşamın kendisine sunduğu küçük imkanlar ile büyük bir hayal kurdu ve kendisine olan güveniyle harekete geçmeyi ertelemedi. Yapımcı olarak bir film yapmak ve bu filmi sinemalara taşımak istiyordu. Ve sonunda BATIL2 isimli filmi çekerek sinemalara taşımayı başardı. Bu filmi ve Emre Bulut’u özel kılan ise, Türkiye’nin ve dünyanın farklı şehirlerinde yaşayan insanları sosyal medya üzerinden bularak ve kendi inancını onlara aşılayarak bu filmi çekmiş olmasıdır. Dünyada başka bir örneği olmayan bu durum bir başarı hikayesi değildir de nedir? Düşünsenize elinizde hiçbir oyuncu, senarist, yönetmen ve ekipman yokken tamamen inanmışlığa dayalı bir ekip ruhunu oluşturuyorsunuz ve sinemalarda vizyona bir film sokuyorsunuz. Batıl2 isimli bu filmin yönetmen koltuğunda Bedel Art oturuyor ve oyuncuları arasında bu filmin hem senaristi hem de oyuncu olan Bülent Özden, Buket Sivrikaya, Şeyma Yücel gibi isimler bulunuyor.

Bugün Bulut Film Medya Prodüksiyon sahibi Emre Bulut’un örnek alınması gereken bu başarı hikayesini gören herkes, hayatlarını değiştirmek için bekledikleri kıvılcımın aslında kendilerine olan inanç ve kararlılık olduğunu görmeleri gerekir. Tebrikler Emre Bulut.

Kaynak: Editör: Savaş Şahin
Etiketler: BATIL, 2, 24, ŞUBATTA, SİNEMALARDA,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı