İYİ PARTİ ANKARA İL BAŞKANI DR. YENER YILDIRIM OLDU
Haber
23 Ekim 2023 - Pazartesi 01:58
 
İYİ PARTİ ANKARA İL BAŞKANI DR. YENER YILDIRIM OLDU
Geçtiğimiz hafta İyi Parti Ankara İl Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti. Ankara il Başkanlığı görevinden istifa eden Faruk Köylüoğlu’ nun yerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yol arkadaşı ve Baş danışmanı eski Milletvekili Dr. Yener Yıldırım getirildi.
SİYASET Haberi
İYİ PARTİ ANKARA İL BAŞKANI DR. YENER YILDIRIM OLDU

İYİ PARTİ ANKARA İL BAŞKANI DR. YENER YILDIRIM OLDU

         Geçtiğimiz hafta İyi Parti Ankara İl Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti. Ankara il Başkanlığı görevinden istifa eden Faruk Köylüoğlu’ nun yerine İyi Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’in yol arkadaşı ve  Baş danışmanı eski Milletvekili Dr. Yener Yıldırım getirildi.

         Hızlı bir şekilde görevinin başına geçen Ankara İl Başkanı Dr.Yener Yıldırım birlik ve beraberlik mesajları verirken, daha önce görev alan tüm İl Başkanlarını, Ankara Milletvekillerini  ve Genel Başkan Yardımcılarını il toplantı salonunda teşkilatlarla bir araya getirdi. Söz alan eski İl Başkanları Ankara vekilleri Ankara için hep birlikte birlik içerisinde çalışarak Ankara için başarı sözü verdi. Teşkilat mensuplarının bu değişimden memnun olduğu gözlenirken, İl Başkanı Dr Yener Yıldırım ın Ankara İlçe ve  teşkilatların da bir iyi bir enerji  yaşattığı gözlendi.

         İyi Parti Ankara İl Başkanı Dr.Yener Yıldırım yaptığı konuşmada “Bugün burada Ankara’da bir kıvılcım yakıyoruz bu kıvılcım Tüm Türkiye’yi aydınlatacak, bu kıvılcımı hep birlikte yakacağız. Kimseyi kaybetmeden herkesi kucaklayacağız. Türkiye’nin İyi Parti kadroları ile yönetileceğine inancım sonsuz Bugün burada bu ateşi sizlerle yaktık. Bu ateşi sizlerin sayesinde tüm Türkiye’ye yayacağımıza sonsuz inancım var. Bunu hep birlikte Başaracağız“ dedi

Kaynak: Editör: Savaş Şahin
Etiketler: İYİ, PARTİ, ANKARA, İL, BAŞKANI, DR., YENER, YILDIRIM, OLDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı