Hıncal Uluç'tan üzücü haber geldi! O isim, az önce açıkladı
Haber
13 Temmuz 2022 - Çarşamba 13:14
 
Hıncal Uluç'tan üzücü haber geldi! O isim, az önce açıkladı
Hıncal Uluç'tan üzücü haber geldi! O isim, az önce açıkladı Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan 83 yaşındaki gazeteci Hıncal Uluç'un entübe edildiği açıklanmıştı. 'Felaket tellalı' olarak nam salan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Uluç’un son durumu hakkında bilgi verdi.
SAĞLIK Haberi
Hıncal Uluç'tan üzücü haber geldi! O isim, az önce açıkladı

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan 83 yaşındaki gazeteci Hıncal Uluç’un, kısa süre sonra entübe edildiği öğrenilmişti. Doktorlarından Uluç'un hastalığı hakkında bir açıklama gelmezken, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri sebebiyle magazin camiasında 'felaket tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Uluç’un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

İşte Hıncal Uluç’un daha önce 10’a yakın ameliyat geçirdiğini açıklayan Onur Akay’ın, kendi internet sitesinde kaleme aldığı o yazı:

“Usta Gazeteci Hıncal Uluç, Ortaköy’ü çok sever ve sürekli yakın dostu rahmetli Ertekin’in cafesinde otururdu. Bende Ortaköylü olduğum için zaman zaman orada sohbet ederdik. Bir sohbet ortamında ise kendi ağzından yaşadığı sağlık problemlerini de dinlemiştim.

Kaynak: Editör: Emrah Koca
Etiketler: Hıncal, Uluç'tan, üzücü, haber, geldi!, O, isim,, az, önce, açıkladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı