Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Feramuz Üstün Yerel Medyayı Ağırladı
Haber
07 Eylül 2020 - Pazartesi 20:07
 
Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Feramuz Üstün Yerel Medyayı Ağırladı
Gelecek Partisi Yeni İl Başkanı Feramuz Üstün Yerel Medya ile bir araya geldi Eski Başbakan Ahmet Davutoplu önderliğinde 2019 yılında kurulan Gelecek Partisi nde Ankara İl Başkanlığını yürüten Feramus Üstün ve Ankara İlçe Başkanları ile Ankarada yayın yapan yerel gazeteler ile kahvaltıda bir araya geldi. Kızılaydaki İl binasında gerçekleşen toplantıya Ankara nın çeşitli ilçelerindeki gazete temsilcileri ile haber siteleri ve TV kanalarıda programa eşlik etti.
SİYASET Haberi
Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Feramuz Üstün Yerel Medyayı Ağırladı

Gelecek Partisi Yeni İl Başkanı Feramuz Üstün Yerel Medya ile bir araya geldi

Eski Başbakan Ahmet Davutoplu önderliğinde 2019 yılında kurulan Gelecek Partisi nde Ankara İl Başkanlığını yürüten Feramus Üstün ve Ankara İlçe Başkanları ile Ankarada yayın yapan yerel gazeteler ile kahvaltıda bir araya geldi. Kızılaydaki İl binasında gerçekleşen toplantıya Ankara nın çeşitli ilçelerindeki gazete temsilcileri ile haber siteleri ve TV kanalarıda programa eşlik etti.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Feramus Üstün yaptığı konuşmada geçtiğimiz haftalar içerisinde Gelecek Partisi İl Başkanlığı ve ile ilçelerdeki istifalara değinerek bizi görmezden gelen yandaş medya bunları sayfa sayfa haber yaptı dedi. Ayrıca ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, ekonominin çöktüğünü maalesef bunu hükümetin pandemi ye bağladığını, hâlbuki pandemi den önceki süreçte de ülke ekonomisinin zor günler geçirdiğini dile getirdi. Genel Başkanımıza yapılan karalamaların hiç biri vatandaş nezdinde ragbet görmemiştir, gençlerimiz maalesef ülkeyi terk etmek istemekte, bizler 82 milyonu birleştirmek için burdayız dedi.Gazetecilerin sorduğu soruları da cevaplaya Feramuz Üstün daha sonra gazeteciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Editör: Emrah Koca
Etiketler: Gelecek, Partisi, Ankara, İl, Başkanı, Feramuz, Üstün, Yerel, Medyayı, Ağırladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı